dinsdag 11 november 2014

Torta all'ananas

Taart met ananasvulling 

Heb je een feestje, verjaardag, of heb je gewoon zin in taart? Probeer dan eens deze met ananas.

Ingrediënten
Een traditionele cake met doorsnee van 26 cm.
Recept crema (banketbakkersroom)
125 ml. slagroom
1 blik ananasschijven op eigen siroop


Bereiding
Bak een cake zoals je gewend bent en laat deze afkoelen (1). Hol de cake uit, maar laat rand hoog (2). De cakerestjes in een kom doen, als ze nog groot zijn een beetje verkruimelen (3). Snijd daarna de ananasschijven in kleine stukjes (4) en voeg ze bij de cakekruimels. Klop de slagroom op (5) en voeg de helft bij de cake/ ananas. Meng tenslotte de crema erdoor (6). Vul de uitgeholde cake nu met het mengsel (7). Verdeel de slagroom over de taart zoals je zelf leuk vindt en versier naar eigen fantasie (8). 

1. Cake

2. Uithollen

3. Kruimels in een kom

4. Ananas stuk snijden

5. Slagroom opkloppen

6. Cake kruimels, ananas en crema

7. Cake vullen met mengsel

8. Auguri! 
* Foto's gemaakt door Femke van Twuijver

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...